Udarnevijesti.com

Najnovije vijesti

Stvoren da privlači poglede: Od običnog Audija napravili trkaću repliku

AUDIJEV coupe nakon prerade izgleda opako, ali za takav izgled nema pokrića.

Ekstreman tuning u pogledu estetike najčešće obuhvaća ekstenzivne karoserijske zahvate, a ovaj Audi je jedan od najboljih primjera. A5 u coupe izvedbi spada u red skladnije oblikovanih coupea uopće, a u Audijevoj postavi se ističe kao jedan od ljepših. Svejedno, njegov vlasnik je odlučio automobil osvježiti, a kako to biva najčešće u svijetu estetskih zahvata, sve se otelo kontroli.

Preradu Audija S5 Coupe odradio je poljski tuner SR66 Design, a automobil je stigao nakon što ga je vlasnik već počastio redizajnerskim elementima. Poljski tuner je potom ugradio widebody kit čime je automobil drastično proširen. Pritom je dobivene škulje ispunio 20-inčnim Turismo naplatcima, i to do zadnjeg milimetra. Za zločesti izgled i ubijanje monotonije bijele boje pobrinule su se folije u DTM stilu, dok odgovarajuću zvučnu kulisu daje Armytrix ispušni sustav. Naravno, automobil je ugradnjom zračnog ovjesa zabijen u pod.

I na kraju recimo da se ovog automobila ne trebate bojati. Istina, S5 je u igri, ali bez ikakvih dodatnih modifikacija vitalnih dijelova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *