Udarnevijesti.com

Najnovije vijesti

Trener NBA prvaka: Đokoviću bih ponudio ugovor u Golden Stateu

STEVE KERR, trener NBA prvaka Golden State Warriorsa, uživa još kratko u zasluženom odmoru prije nego što se najbolji košarkaši svijeta vrate na parkete sljedećeg mjeseca.

Kerr je veliki ljubitelj tenisa, a proteklog tjedna viđen je u New Yorku na mečevima posljednjeg Grand Slama sezone US Opena. To je potaknulo službenu stranicu ATP-a da napravi intervju s proslavljenim trenerom.

“Đoković, Nadal i Federer su mi omiljeni igrači. Pogledajte samo muški dio ždrijeba, ovo je najbolje što možemo ikada vidjeti. Ovo su neki od najboljih tenisača svih vremena. Đoković je meni omiljen, Nadal fizički imponira, a Federer me podsjeća na Stepha Curryja”, rekao je Kerr.

Divi se dugovječnosti Federera s kojim je cijela momčad Warriorsa imala susret prošle sezone na Mastersu u Šangaju:

“To je bilo nevjerojatno. Draymond Green ga je pitao kako uspijeva ostati na vrhu toliko dugo, jer mi pokušavamo isto, a to je teško. Roger je jednostavno odgovorio, pričajući o balansu između posla i obitelji, o tome kako voli svoju obitelj i svoj život.”

Na pitanje kome bi od najboljih tenisača ponudio NBA ugovor, odmah je odgovorio:

“Uh, pokušao bih s Novakom. Mislim da može svakoga čuvati jer jako dobro kreće noge s jedne na drugu stranu i mislim da može ostati ispred bilo koga. Bio bi dobar u kontrama. Volio bih ga vidjeti na košarkaškom terenu”, završio je Kerr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *